Nyheder AKK

Indsendelse af email-adresser

01.09.2016

De tre kartoffelmelsfabrikker, pulverfabrikken og KMC arbejder lige nu på opdaterede versioner af deres hjemmesider. Det betyder, at alle de hjemmesider der er adgang til via portalen www.avlerinfo.dk vil blive opdaterede, og det samme gælder iøvrigt selve portalen.

Formålet med opdateringen er bl.a. at gøre det lettere og hurtigere at bruge hjemmesiderne fra smartphones og tablets, og i det hele taget at indrette hjemmesiderne efter de ønsker og ideer, som vi har modtaget fra andelshaverne.

Desuden benytter vi lejligheden til at give hjemmesiderne et mere moderne udseende, og de bliver også indrettet til bedre at kunne rumme de nogle af de funktioner, som vi forventer vil blive aktuelle fremover.

En af de nye muligheder på hjemmesiderne bliver at beskytte nyheder fra fabrikken med et login (altså et brugernavn og et password), så det kun er andelshaverne der kan læse dem. Dermed vil fabrikken hurtigt og let kunne give andelshaverne mere følsomme informationer om produktionstal eller andet, som vi ikke ønsker at f.eks. konkurrenter skal have indsigt i.

På længere sigt vil muligheden for et login også kunne bruges til andre funktioner på hjemmesiden.

Vi har brug for jeres mail-adresser
For at kunne tildele hver andelshaver et login, er det nødvendigt at vi har en fungerende email-adresse på hver enkelt.

Derfor vil vi bede alle de andelshavere, som ikke allerede har opgivet en email-adresse til fabrikken, om at gøre det hurtigst muligt, og senest torsdag d. 8 september.

Det kan selvfølelig også lade sig gøre at få oprettet et login på et senere tidspunkt, men det er mere besværligt end at gøre det samlet.

Det tager ikke mange minutter at sende de nødvendige oplysninger, så hvis du ikke har gjort det før, så gør det med det samme:

  1. Klik her for at åbne en mail til fabrikken
  2. Skriv “Email” i emnefeltet
  3. Skriv dit avlernummer, navn, adresse og angiv den email-adresse du gerne vil have vi benytter
  4. Send mailen afsted

Du kan også sende os en mail hvis du ønsker at ændre til en ny mail-adresse.

På forhånd tak for hjælpen.

Personligt log ind

Indtast dit personlige brugernavn og adgangskode for at få adgang til beskyttede nyheder og meddelelser
Log ind
Glemt brugernavn eller adgangskode?
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og til statistik. Denne information deles med tredjepart.
Læs mere om cookies

LUK