Agro nyt

Bestil læggekartofler til 2023 med din smartphone

14.12.2021


Nu kan alle andelshavere, som har oplyst en mail-adresse til deres fabrik, bestille læggekartofler til sæsonen 2023 digitalt med Avlerinfo Selvbetjening.

App’en skal være opdateret til version 2.9.1.

Hvis du ikke kan huske dit kodeord til app’en, så kan du – nederst på login-siden – anmode om at få et nulstillingslink tilsendt på mail, hvorefter du selv kan vælge et nyt kodeord.

Når kartoflerne bestilles via app’en slipper du for at printe og returnere en bestillingsseddel pr. post eller email, og der kommer til at ligge en oversigt over din bestilling i dit digitale dueslag i app’en.

Hvis du foretrækker at benytte en printet bestillingsseddel er der også mulighed for at gøre det. Der bliver udsendt en mail med en vejledning til bestillingen, og i den mail er der vedlagt en pdf med bestillingssedlen, som du kan printe og udfylde.

Vær opmærksom på du kun skal sende din bestilling én gang. Hvis du bestiller via app’en skal du ikke også indsende papirudgaven.

Lav løbende ændringer i din digitale bestilling
Du kan løbende logge på og ændre i din digitale bestilling helt frem til indsendelsesfristen, der er mandag d. 10. januar 2022 kl. 24. Når vi passerer midnat mellem mandag d. 10. og tirsdag d. 11. januar bliver der lukket for ændringer i bestillingen.

Hvis du ændrer i din bestilling frem til mandag d. 10. januar 2022 vil du kunne se det i den opsummering, som ligger i app’ens digitale dueslag – opsummeringen vil altid vise den aktuelle (seneste) udfyldelse af bestillingen.

Bliv klogere på sorterne på Sortsinfo
I Sortsinfo på avlerinfo.dk har vi samlet en række sortsoplysninger om stivelses- og pulversorter, bl.a. om de sorter, som KMC Agro tilbyder. Find detaljerede beskrivelser af sorterne og brug valg- og filterfunktioner til at finde de rigtige sorter – og sammenlign op til 5 sorter ad gangen.
Du finder Sortsinfo her.

Har du spørgsmål?
Vi har bestræbt os på gøre Avlerinfo Selvbetjening så let at bruge som muligt, men hvis du har spørgsmål eller problemer med at få app’en/bestillingen af læggekartofler til at fungere, så kontakt Kim Rask Hansen (4064 8819, krh@kmc.dk), Per Thorlund Christensen (5339 1806, ptc@kmc.dk) eller Lasse Primdal (9363 1714, lap@kmc.dk)

Du kan løbende ændre din bestilling af læggekartofler frem til d. 10. januar 2022 kl. 24.

Personligt log ind

Indtast dit personlige brugernavn og adgangskode for at få adgang til beskyttede nyheder og meddelelser
Log ind
Glemt brugernavn eller adgangskode?
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og til statistik. Denne information deles med tredjepart.
Læs mere om cookies

LUK